Boerderij Landzicht in beeld – video & bouwnieuws

Jelle Maarten de Vries was ook één van de bezoekers deze zomer. Jelle, beeldend verhalenverteller, was getroffen door de schoonheid op onze boerderij en bood aan die te vangen in beeld. Neem 2 minuutjes de tijd om te kijken naar de beelden zowel vanaf de grond als uit de lucht. Zie de plek waar te midden van een levendige biodiversiteit jouw groenten worden geteeld. Vergeet daarbij niet dat mede dankzij jouw verbinding met het groentenabonnement deze manier van telen mogelijk is.

Landzicht in beeld: Floor

In de video zag je het misschien al; er is een heistelling op de boerderij aan het werk.

Floor, onze middelste zoon, werkt mee op de boerderij. Meewerken is eigenlijk niet het juiste woord want hij heeft inmiddels een eigen deel binnen de boerderij op zich genomen. Naast het groentenabonnement waarbij we leveren aan jou als abonnee, leveren we inmiddels ook aan natuurvoedingswinkels, boerderijwinkels, restaurants enz. Wij werken al vele jaren samen met biocollega’s en Floor is dat aan het intensiveren en uitbreiden. Al langere tijd kwamen we ruimte te kort om al onze (koel)producten en werktuigen binnen een plek te geven. We hebben besloten een nieuwe schuur te bouwen. De nieuwe schuur komt naast de groene schuur die er al staat en wordt precies even groot. De voorgevel komt er iets anders uit te zien, met meer ramen want ook ons kantoor en de kantine zullen erin worden gevestigd.

Een nieuwe stap voor een nieuwe generatie Visser op Landzicht.

 

Floor werkt mee aan de fundering

Floor vertelt: ‘Van jongs af aan wist ik dat ik boer wilde worden. Geen van mijn zussen of broers hebben interesse in de boerderij, maar ik des te meer. Zowel op het land als tussen groenten en fruit in de schuur, voel ik me goed. Meer dan 30 jaar geleden bouwde mijn vader een nieuwe schuur om de boerderij modern te kunnen voortzetten. De bouw van ‘mijn’ schuur biedt mij opnieuw die kans. Ik zie toekomstmogelijkheden om 100% biologische, smaakvolle producten te blijven telen en te leveren via zoveel mogelijk kanalen. Samen met mijn ouders en ons hele team doe ik dat het allerliefst!

abonnees

Benieuwd wat onze abonnees vinden?