Herfstnieuws – Boerderij Landzicht in beeld

Beste abonnee,

De herfst is nu duidelijk aangebroken. We hebben genoten van een prachtige droge zomer en nazomer. De bladgewassen hebben we om goed te kunnen groeien veelvuldig moeten beregenen. Toch is voor een bioboer droogte fijner dan nattigheid, omdat het onkruid op het land dan veel beter te beheersen is.

In augustus en september hebben we veel bezoekers ontvangen. Met elkaar hebben we genoten van de bloemen- en kruidentuin, van de gewassen op het land, de rijpende vruchten aan de bomen én van de ontmoetingen. Ook de workshops Veldboeket plukken en schikken waren een succes, een aanrader voor volgend jaar.

Momenteel zijn we volop aan het oogsten. Helaas is het geen goed fruitjaar, er hangt weinig fruit aan de bomen. De kolen echter doen de uitspraak ‘groeien als kool’ eer aan, ze groeien enorm deze weken. De eerste rode kool van dit najaar zit in je pakket. Ook naar het gezegde schoten de paddenstoelen in de kruidentuin de grond uit.

Echt herfst nietwaar?

Fijne herfst namens alle Landzichters,

Floor, Mees en Ageeth Visser

Meer nieuws lezen?

Nu ook in Den Haag!

Nu ook in Den Haag!

We zijn gestart in Den Haag! Ons biologisch groentenabonnement haal je nu ook op bij Biologisch Vleesch Atelier De...

Lees meer
Bloemenpluktuin open

Bloemenpluktuin open

Zaterdag 28 en zondag 29 augustus is onze biologische bloemenpluktuin open! Kom genieten en plukken tussen 11 en 17...

Lees meer
Welkom bij de boer!

Welkom bij de boer!

Bijna is het zover; welkom op onze boerderij waar jouw groenten groeien. Ga mee met Mees, hij geeft rondleidingen....

Lees meer
Zomerse pakketten

Zomerse pakketten

De zomervakantie en de zomerse groenten nodigen uit om gezond en gevarieerd te koken. Maak jij al gebruik van de...

Lees meer

Op zoek naar een heerlijk recept?