De nieuwe schuur

Bij de bouw van de schuur hebben we een heel goed gevoel. De schuur is helemaal geworden zoals we hem hadden voorgesteld. Mees wilde perse een schuur bouwen die bijna hetzelfde zou zijn als die er al stond zodat het geen aanslag op het landschap zou worden. Floor was het daarmee eens en dat werd het uitgangspunt van het ontwerp van de nieuwe schuur.

We kunnen nu zeggen dat het is gelukt, de nieuwe schuur valt helemaal niet op als zijnde nieuw. We hebben er heel veel ruimte bij gekregen en dat was nodig. We krijgen niet alleen meer ruimte voor het opslaan en inpakken van de groenten en aardappelen maar ook meer leefruimte in de kantine en op kantoor. Maar voordat we kunnen verhuizen moet er binnen in de schuur nog veel afgewerkt worden. In deze schuur komt er ook een mooie afhaalplek voor de pakketten. We kijken er naar uit!

Meer nieuws lezen?

Nu ook in Den Haag!

Nu ook in Den Haag!

We zijn gestart in Den Haag! Ons biologisch groentenabonnement haal je nu ook op bij Biologisch Vleesch Atelier De...

Lees meer
Bloemenpluktuin open

Bloemenpluktuin open

Zaterdag 28 en zondag 29 augustus is onze biologische bloemenpluktuin open! Kom genieten en plukken tussen 11 en 17...

Lees meer
Welkom bij de boer!

Welkom bij de boer!

Bijna is het zover; welkom op onze boerderij waar jouw groenten groeien. Ga mee met Mees, hij geeft rondleidingen....

Lees meer
Zomerse pakketten

Zomerse pakketten

De zomervakantie en de zomerse groenten nodigen uit om gezond en gevarieerd te koken. Maak jij al gebruik van de...

Lees meer

Op zoek naar een heerlijk recept?