De nieuwe schuur

Bij de bouw van de schuur hebben we een heel goed gevoel. De schuur is helemaal geworden zoals we hem hadden voorgesteld. Mees wilde perse een schuur bouwen die bijna hetzelfde zou zijn als die er al stond zodat het geen aanslag op het landschap zou worden. Floor was het daarmee eens en dat werd het uitgangspunt van het ontwerp van de nieuwe schuur.

We kunnen nu zeggen dat het is gelukt, de nieuwe schuur valt helemaal niet op als zijnde nieuw. We hebben er heel veel ruimte bij gekregen en dat was nodig. We krijgen niet alleen meer ruimte voor het opslaan en inpakken van de groenten en aardappelen maar ook meer leefruimte in de kantine en op kantoor. Maar voordat we kunnen verhuizen moet er binnen in de schuur nog veel afgewerkt worden. In deze schuur komt er ook een mooie afhaalplek voor de pakketten. We kijken er naar uit!

Meer nieuws lezen?

Witte boomgaard

Witte boomgaard

Vlak voor de grasmaaier erover ging, hadden we een witte in plaats van een gele deken in de hoogstamboomgaard. Onder...

Lees meer
Gele voorjaarsdeken

Gele voorjaarsdeken

De prachtige voorjaarsdeken waar niet alleen wij, maar ook de bijen en hommels van genieten. De paardenbloemen stelen...

Lees meer

Op zoek naar een heerlijk recept?