Goede start voor de bodem

Heb je ook zo genoten van de winterse week? Ondanks de uitdagingen die de zeer lage temperaturen en de sneeuw met zich meebrachten, vonden wij het heerlijk. Onze schaatsen konden weer eens uit het vet om een tocht te maken op natuurijs; wat voelt het glijden over het gladde ijs toch licht. Dat in tegenstelling tot het lopen door de natte klei…

De vorst is zoals we nu vermoeden, goed geweest voor de grond. Het dooien van de sneeuwlaag zorgt momenteel voor natte klei dus we kunnen het nu nog niet goed zien, maar de structuur van de grond knapt altijd op van vorst. Een goede start!

En hoe snel kan het gaan, zo staan we nog op de schaats en vijf dagen later zitten we helemaal in ons hoofd bij het voorjaar en hebben we last van lentekriebels.

Maak ook een goede start met jouw tuin, ook dit jaar zijn we afhaalpunt voor Bio-Kultura producten.

De fruitbomen en leilindes zijn gesnoeid, het voorjaar komt eraan!

 
 
abonnees

Benieuwd wat onze abonnees vinden?