Een best bijzondere boerderij!

Velen van jullie kennen ons al, maar voor de nieuwkomers; welkom! Wij zijn Ageeth en Mees Visser van biologische boerderij Landzicht. Samen met onze zoon Floor telen we op Landzicht al meer dan dertig jaar biologisch.

De gewassen worden geteeld in de luwte van knotwilgsingels en hagen, die de biodiversiteit enorm verlevendigen. De producten voor het abonnement komen direct van onze boerderij en van collega bioboeren. Er zijn hoogstamfruitboomgaarden, er is een kruidentuin én een eenjarige bloemenpluktuin. Een best bijzondere boerderij dus!

Foto door Iris van de Graaf

 

Meer nieuws lezen?

Witte boomgaard

Witte boomgaard

Vlak voor de grasmaaier erover ging, hadden we een witte in plaats van een gele deken in de hoogstamboomgaard. Onder...

Lees meer
Gele voorjaarsdeken

Gele voorjaarsdeken

De prachtige voorjaarsdeken waar niet alleen wij, maar ook de bijen en hommels van genieten. De paardenbloemen stelen...

Lees meer

Op zoek naar een heerlijk recept?