Nieuwe schuur in gebruik!

De nieuwe afhaalruimte is in gebruik! Geen tassen en kratten meer in de stoffige schuur, maar een frisse winkel waar de groentes en fruit veel meer tot hun recht komen. Welkom abonnees die ons pakket hier komen halen 👋

Ook zijn we over naar het nieuwe kantoor. Dat betekent dat het bedrijf nu volledig uit de bestaande boerderij is verhuisd (met uitzondering van de werktuigen). Het kantoor en de kantine bevonden zich in het oudste gedeelte van de boerderij. De gevel is van 1650, toen in gebruik om vanuit de twee ramen graanzakken naar beneden op de wagen te gooien. Zie je hoever deze overhelt? Dit om het makkelijker te maken de zakken op paard en wagen te laden.

Wat een ruimte krijgen we ervoor terug! We zullen later nog foto’s delen van het nieuwe kantoor en de kantine.

Illustraties: Janna Kool en foto’s Friscat (Cathy van den Berg)

 

Meer nieuws lezen?

Werken bij Landzicht

Werken bij Landzicht

Biologische boerderij Landzicht is een best bijzondere boerderij waar al meer dan 30 jaar biologisch wordt geteeld. We...

Lees meer

Op zoek naar een heerlijk recept?