Zomer!

Hoewel we een paar zeer warme dagen hebben gehad, is het nog steeds een beetje kwakkelen met het echt zomerse weer. Er valt best veel regen wat het werken op het land soms lastig maakt. Afgelopen week ging de temperatuur iets omhoog en samen met de regen zorgde dat voor een groeispurt, zowel van de gewassen als van het onkruid. ’t Is een uitdaging om met de hand en met onze werktuigen het onkruid te beheersen zodat de gewassen goed kunnen groeien. Het is tegelijkertijd hét moment om al werkend te genieten. De verscheidenheid aan groenten is enorm en tussen de groenten bloeit o.a. de knaloranje calendula en de blauwe phacelia, een prachtig gezicht.

Terwijl op de boerderij de werkzaamheden toenemen in de zomer, staat bij jou misschien de zomervakantie voor de deur. 

We wensen je een zonnige, gezonde zomer!

Meer nieuws lezen?

Zomerse pakketten

Zomerse pakketten

De zomervakantie en de zomerse groenten nodigen uit om gezond en gevarieerd te koken. Maak jij al gebruik van de...

Lees meer
Witte boomgaard

Witte boomgaard

Vlak voor de grasmaaier erover ging, hadden we een witte in plaats van een gele deken in de hoogstamboomgaard. Onder...

Lees meer

Op zoek naar een heerlijk recept?