Zomer!

Hoewel we een paar zeer warme dagen hebben gehad, is het nog steeds een beetje kwakkelen met het echt zomerse weer. Er valt best veel regen wat het werken op het land soms lastig maakt. Afgelopen week ging de temperatuur iets omhoog en samen met de regen zorgde dat voor een groeispurt, zowel van de gewassen als van het onkruid. ’t Is een uitdaging om met de hand en met onze werktuigen het onkruid te beheersen zodat de gewassen goed kunnen groeien. Het is tegelijkertijd hét moment om al werkend te genieten. De verscheidenheid aan groenten is enorm en tussen de groenten bloeit o.a. de knaloranje calendula en de blauwe phacelia, een prachtig gezicht.

Terwijl op de boerderij de werkzaamheden toenemen in de zomer, staat bij jou misschien de zomervakantie voor de deur. 

We wensen je een zonnige, gezonde zomer!

abonnees

Benieuwd wat onze abonnees vinden?