Wisseling seizoenen

De walnoten beginnen te vallen, de bladeren verkleuren en er zijn flinke regenbuien.  De herfst heeft zijn intrede gedaan. Het ziet ernaar uit dat er dit jaar wederom een mager walnoten- en appel- en perenoogst zal zijn. Dit zal waarschijnlijk te maken hebben met het koude voorjaar.

Mika, onze imker verzorgt de bijen. Hij snijdt oude, lege raten weg en bekijkt de volkeren. Sommige kasten zijn leeg, de bijen zijn weer samen gevoegd. Een deel van de honing is geoogst, het andere deel houden de bijen natuurlijk zelf als voedsel. De honing is gemaakt met alles wat op de boerderij bloeit!

Meer nieuws lezen?

Werken bij Landzicht

Werken bij Landzicht

Biologische boerderij Landzicht is een best bijzondere boerderij waar al meer dan 30 jaar biologisch wordt geteeld. We...

Lees meer

Op zoek naar een heerlijk recept?