Wisseling seizoenen

De walnoten beginnen te vallen, de bladeren verkleuren en er zijn flinke regenbuien.  De herfst heeft zijn intrede gedaan. Het ziet ernaar uit dat er dit jaar wederom een mager walnoten- en appel- en perenoogst zal zijn. Dit zal waarschijnlijk te maken hebben met het koude voorjaar.

Mika, onze imker verzorgt de bijen. Hij snijdt oude, lege raten weg en bekijkt de volkeren. Sommige kasten zijn leeg, de bijen zijn weer samen gevoegd. Een deel van de honing is geoogst, het andere deel houden de bijen natuurlijk zelf als voedsel. De honing is gemaakt met alles wat op de boerderij bloeit!

Meer nieuws lezen?

Witte asperges

Witte asperges

Mmm lekker, deze week weer biologische witte asperges in je pakket! We vroegen onze abonnees wat ze er zoal mee maken....

Lees meer
Stamppot in de lente

Stamppot in de lente

Stamppot is iets voor de winter? Welnee! Met deze lente-stamppotten kan je heerlijk variëren. Het is ook een handige...

Lees meer
Aardappelen poten

Aardappelen poten

Onze biologische aardappels zijn gepoot, oftewel gezaaid. Met een speciale pootmachine vallen de aardappelen in de...

Lees meer

Op zoek naar een heerlijk recept?