Groente

Nieuw jaar, nieuw teeltplan

We hebben een goed jaar achter de rug. De maatregelen rondom het virus vroegen ook van ons flexibiliteit maar het mooie is dat de natuur zich van het virus weinig aantrekt.

Nieuw jaar, nieuw teeltplan. Welke gewassen zullen we gaan telen en op welk stuk land? Teeltwisseling is heel belangrijk voor de vruchtbaarheid van de bodem. Zeker is dat we samen met Bas, onze tuinder, weer heel veel verschillende soorten groenten zullen gaan verbouwen met elk hun eigen zaai- plant- en oogsttijden. Dat is altijd een hele puzzel, maar één waar we graag mee bezig zijn.

Met het telen van de groenten en het leveren direct aan abonnees werken we samen aan een groene, gezonde toekomst, zowel voor de abonnee als de boerderij. We kunnen niet voldoende benadrukken hoe fijn het is om abonnees om ons heen te hebben die ons vertrouwen geven.

Doe ook mee en geniet van de diversiteit van biologische groenten in je wekelijkse groentenpakket! Met jouw pakket help je ons de bodem en de biodiversiteit te verbeteren 💚

abonnees

Benieuwd wat onze abonnees vinden?