Foto Floor

De favoriete recepten van Floor

De hele dag ben ik, Floor, bezig met groenten en fruit en ik ben dol op lekker eten, maar eerlijk gezegd kook ik zelf niet zo vaak. Gelukkig doet mijn familie dat graag 😉

Hieronder drie favoriete recepten met knolselderij. Je kunt kiezen uit een hoofdgerecht, een borrelgerecht en één met knolselderij als vleesvervanger. Je begrijpt dat ik fan ben van deze groente!

Deze week ontvang je rode flower sprouts in je pakket als bijgroente. Flower sprouts zijn kleine, frummelige boerenkoolachtige roosjes, die smaken tussen boerenkool en spruitjes. Ze zijn wat knapperig in je mond. Je maakt ze heel gemakkelijk klaar, bijvoorbeeld twee minuutjes blancheren of kort roerbakken. Ook lekker op pizza of toegevoegd aan mijn favoriete recepten Teriyaki noedels met champignons.

Eet smakelijk!

abonnees

Benieuwd wat onze abonnees vinden?