Boerin in opleiding

Jessica, ‘boerin in opleiding’

Jessica, onze ‘boerin in opleiding’ is vorig jaar april ons team komen versterken. Ze heeft de moedige stap genomen om haar hart te volgen en zich het boerenvak eigen te maken, een hele uitdaging.  

Mees deelt graag zijn passie voor het vak met Jessica. Het afgelopen jaar heeft Jessica al veel kennis vergaard en enthousiast heel veel werk verzet. Haar enthousiasme deelt ze op haar geheel eigen manier met jullie in de filmpjes Bio-Meester op Facebook en Instagram. Op die manier leer je met Jessica mee 😊.

Favoriete recepten van Jessica

De hele dag werken op het land en tussen de lekkerste groenten maakt hongerig. Maar aan het einde van de werkdag ben ik ook gewoon moe en wil ik toch gezond koken en eten. Kijk jij op de site wat er de volgende week in je pakket zit? Dat helpt mij bij het maken van een weekplanning. Ook zorg ik ervoor dat mijn voorraadkast goed gevuld is zodat een verse maaltijd, zonder een bezoek aan de winkel, in een handomdraai gemaakt is. Op de site bij de recepten vind je de voorraadkast van Barry en Vivian. Ik heb van die lijst naar eigen voorkeur een voorraad granen en kruiden gekozen die ik altijd in huis wil hebben.

Mijn favoriete recepten van Landzicht met raapstelen, radijs, bieten, bloemkool en bleekselderij: raapstelen met witte bonen, radijs-bietensalade, butter cauliflower curry en pasta met vega bolognesesaus.

 

 

raapstelen met witte bonen
butter cauliflowercurry
Radijs bietensalade
abonnees

Benieuwd wat onze abonnees vinden?