Verse, jonge knoflook

Dit is verse, jonge knoflook. Niet te verwarren voor lente-ui 🙂 Je kan hem in zijn geheel eten, dus zowel het (kleine) witte bolletje en de bladeren. Je hoeft hem niet te schillen. Verse knoflook heeft een frissere, zachtere smaak dan gedroogde knoflook. Snijd hem een beetje in, besprenkel met olijfolie en rooster of grill in de oven. Heerlijk op een salade!

Meer nieuws lezen?

Stamppot in de lente

Stamppot in de lente

Stamppot is iets voor de winter? Welnee! Met deze lente-stamppotten kan je heerlijk variëren. Het is ook een handige...

Lees meer
Aardappelen poten

Aardappelen poten

Onze biologische aardappels zijn gepoot, oftewel gezaaid. Met een speciale pootmachine vallen de aardappelen in de...

Lees meer
Hoogstamfruitboomgaard

Hoogstamfruitboomgaard

We hebben (hoogstamfruit)bomen voor de biodiversiteit en ook vooral voor het natuurschoon. Een paar weken geleden zijn...

Lees meer

Op zoek naar een heerlijk recept?