Het groeiseizoen is begonnen!

De boomgaard staat vol paardenbloemen, met de bloesem erbij hebben de bijen en hommels het goed bekeken. En niet alleen de paardenbloemen doen het goed, het groeiseizoen is losgebarsten! Bas heeft heel veel verschillende bladgewassen gezaaid, de snijbiet, spinazie, verschillende mosterdbladsoorten en pluksla komen tevoorschijn. Ook de tuinbonen groeien hard, Mees heeft het onkruid tussen de rijen weggehaald met de vingerwieder achter de tractor. Waar vorig jaar onze bloemenpluktuin was, wordt nu een plek voor experimenten en bijzondere planten en kruiden voor de horeca. Jessica en Mees hebben er lievevrouwebedstro geplant.

Meer nieuws lezen?

Werken bij Landzicht

Werken bij Landzicht

Biologische boerderij Landzicht is een best bijzondere boerderij waar al meer dan 30 jaar biologisch wordt geteeld. We...

Lees meer

Op zoek naar een heerlijk recept?