Het groeiseizoen is begonnen!

De boomgaard staat vol paardenbloemen, met de bloesem erbij hebben de bijen en hommels het goed bekeken. En niet alleen de paardenbloemen doen het goed, het groeiseizoen is losgebarsten! Bas heeft heel veel verschillende bladgewassen gezaaid, de snijbiet, spinazie, verschillende mosterdbladsoorten en pluksla komen tevoorschijn. Ook de tuinbonen groeien hard, Mees heeft het onkruid tussen de rijen weggehaald met de vingerwieder achter de tractor. Waar vorig jaar onze bloemenpluktuin was, wordt nu een plek voor experimenten en bijzondere planten en kruiden voor de horeca. Jessica en Mees hebben er lievevrouwebedstro geplant.

Meer nieuws lezen?

Stamppot in de lente

Stamppot in de lente

Stamppot is iets voor de winter? Welnee! Met deze lente-stamppotten kan je heerlijk variëren. Het is ook een handige...

Lees meer
Aardappelen poten

Aardappelen poten

Onze biologische aardappels zijn gepoot, oftewel gezaaid. Met een speciale pootmachine vallen de aardappelen in de...

Lees meer
Hoogstamfruitboomgaard

Hoogstamfruitboomgaard

We hebben (hoogstamfruit)bomen voor de biodiversiteit en ook vooral voor het natuurschoon. Een paar weken geleden zijn...

Lees meer

Op zoek naar een heerlijk recept?