Mand vol bloemen

Bedankt voor je komst!

Dankjewel allemaal voor wie is komen plukken in onze bloemenpluktuin en wie mee is geweest met de rondleiding over onze biologische boerderij.

Jullie hebben hele mooie en diverse boeketten geplukt, altijd weer een pracht om te zien. En ook de opkomst voor de rondleidingen met Mees, fantastisch! Steeds meer mensen weten hoe belangrijk het is om biologisch en met aandacht voor de natuur en bodem te telen en jullie, de abonnees maken dat mogelijk.

We genieten erg van de zonnebloemen dit jaar. De kopjes draaien naar de zon en als de gele bloemblaadjes eraf vallen, blijft het mooie zaadhart over. Waar de vogels weer erg blij mee zijn. We komen dit seizoen regelmatig een groepje patrijzen tegen, die zich prima thuis voelen tussen de bloemen.

Tot de volgende keer in onze biologische boerderij!

abonnees

Benieuwd wat onze abonnees vinden?