Kaarsen op tafel worden aangestoken

Kerstrecepten van Vivian en Barry

Voor de vegetarische kerstrecepten hebben Vivian en Barry zich dit jaar laten inspireren door klassiekers uit hun favoriete vakantieland Frankrijk. Het zijn relatief betaalbare en eenvoudige gerechten, die tegelijkertijd stijlvol en erg lekker zijn!

We maken: kir royale met cranberry’s, bietentartaar met crouton, vichyssoise (preisoep), pithivier gevuld met pompoen, spinazie en uien (een soort hartige taart met bladerdeeg) en stoofperen met crème anglaise (vanilleroom).

Op de socials zullen we video’s delen van het bereiden van de verschillende kerstgerechten. Kijk mee in de keuken en zie hoe Vivian en Barry de smakelijke en eenvoudige gerechten klaarmaken.

Alvast veel kookplezier en geniet van een smakelijke kerst!

Speltpasta
abonnees

Benieuwd wat onze abonnees vinden?