verse sap

Biologisch (stoof)fruit

In ons biologische groentenpakket stoppen we in de winter ook regelmatig fruit om te stoven, zoals stoofperen of goudreinet appels. Met goudreinetten maak je eenvoudig een heerlijke appelmoes met kaneel, suiker toevoegen is eigenlijk niet nodig. Of je maakt een lekkere appeltaart, ons favoriet is een appeltaart met perzik.

De goudreinetten en stoofperen in het pakket komen vaak uit onze hoogstamboomgaard. We hadden afgelopen herfst een goede oogst appels. Een groot deel hebben we verwerkt tot onze eigen heerlijke Landzichtsap. Dit sap is niet te koop, maar serveren we bij activiteiten op onze Welkom bij de boer dagen.

Meer fruit bij je wekelijkse portie groenten? Neem een combipakket of een aanvullend fruitpakket. In de winter vullen we het Nederlands fruit aan met biologische mandarijnen of sinaasappels. Goed voor je wekelijkse vitaminen!

bloed sinaasappel
bloed sinaasappel
Nashiperen Stoof
abonnees

Benieuwd wat onze abonnees vinden?