Boom snoeien

Voorjaar op de boerderij

Met het zachtere weer voelen we zeker meer lentekriebels komen! De tijd dat onze boomgaard in volle bloesem komt, de akkers beplant met fris groen, we gaan zaaien in de bloemenpluktuin en dat de fruitbomen gesnoeid worden.

Ieder jaar worden onze hoogstamfruitbomen gesnoeid door het ecologische hoveniersbedrijf Het Groene Genoegen. Het was een hele klus om de oude fruitbomen in de oude boomgaard te snoeien. Met lange ladders zijn de kruinen met doorhangende takken van het fruit uitgedund. Het is echt een vak apart, Frank weet altijd bijzondere dingen te vertellen hoe en waarom ze het zo doen. De bomen zien er weer prachtig uit!

De eerste bijen zijn wakker geworden en Bas heeft de eerste groenten van dit jaar gezaaid: rucola, pluksla, mosterdblad en meer.

Boom met schuur op de achtergrond
boom snoeien
platteland
Foto takken
bloemen
Boom snoeien
Tulpen
bijenkorf
foto tuin
abonnees

Benieuwd wat onze abonnees vinden?