Biologische voorjaarsgroenten

Nu de temperaturen omhoog gaan, schieten onze biologische (voorjaars) groenten de grond uit. Mees heeft al veel verschillende bonen gezaaid, zoals tuinbonen, doperwten en nieuw dit jaar, sojabonen (edamame).

De slamix komt uit onze groentetuin die zorgvuldig door Bas wordt geteeld. De verse, sappige blaadjes worden toegedekt door vliesdoek en tussen de rijen planten staan paaltjes die een hoge toonsignaal geven. Alles om de hazen op afstand te houden. Al groeien er genoeg kruiden en bloemen in de omgeving die ze ook eten, het lekkerst vinden ze onze groente 🙂 Geef ze eens ongelijk!

Sinds kort is de nieuwe website biologisch-keurmerk.nl gelanceerd vanuit Bionext. Een hele goede informatieve plek waar je veel meer komt te weten over wat biologisch nu eigenlijk inhoudt. Je ziet precies wat voor impact je kan maken met het kopen van biologische producten. 

abonnees

Benieuwd wat onze abonnees vinden?