Bloemen plukken en rondleidingen

Wekelijks staan de groenten van onze boerderij en die van bio-collega’s bij abonnees op tafel. Op onze socials en via de nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van onze werkzaamheden.

Maar de boerderij écht beleven doe je vooral als je je zintuigen de ruimte geeft te ervaren. En dat kan! Onderstaande data ben je van harte welkom om verbinding te maken met dát stukje aarde wat jou voedt.

Rondleidingen

Mees neemt je graag mee over de boerderij langs de gewassen. Hij vertelt je over zijn passie: biologisch telen. Er zijn twee rondleidingen per dag, ze starten om 11.30 en 14.00 uur.

Bloemenpluktuin

Niet alleen kun je kennismaken met de letterlijk voedende gewassen maar ook figuurlijk kun je je laten voeden; bezoek onze bloemenpluktuin. Wat een soorten, kleuren en vormen! Als je het wilt, kun je een boeket plukken en thuis nagenieten.

Je bent welkom van 11.00 tot 16.00 uur op:
Zaterdag 26 augustus
Zaterdag 16 september

Bij de kruidentuin, in de gezellige wagenkeet, is er koffie en thee, sap, limonade en lekkers erbij verkrijgbaar. Iedereen is van harte welkom, dus breng gerust andere belangstellenden mee. Graag tot dan!

N.B. Hou onze socials of website in de gaten voor extra data waarop de bloemenpluktuin mogelijk open is.

abonnees

Benieuwd wat onze abonnees vinden?