Voorstelling: Grondproeven

Via onze kanalen laten we zien dat biologisch telen echt prachtig en mogelijk is!

Afzet via verbinding direct aan de consument, dus aan jou als abonnee, is ook een heel belangrijk aspect, dank je wel! De problemen in de landbouw stapelen zich op. De landbouw- en voedseltransitie is actueler dan ooit. Onze wens is een gehele landbouw zonder gebruik van kunstmest en chemisch synthetische bestrijdingsmiddelen én een consument die kiest voor biologisch!

Passend bij deze wens en wetend dat het geen geringe stap is waar we gangbare boeren en consumenten toe uitnodigen, ontvangen we dit najaar een culinair muziektheater op ons erf; Grondproeven.

Culinair muziektheater over een boerenbedrijf in transitie

Welkom op onze boerderij in Strijen waar tussen de kuubskisten wordt gespeeld, gemusiceerd en gekookt. Grondproeven is een muzikale voorstelling over een boerenbedrijf in transitie, over diepe wortels en nieuwe uitdagingen.

In deze muzikale locatievoorstelling strijden twee generaties akkerbouwers voor de toekomst van het familiebedrijf. Een jonge boerin wil zorgen voor een gezonde bodem door niet meer te spuiten. Terwijl de temperatuur stijgt en het steeds droger wordt, vreest haar vader voor het mislukken van de oogst.

Tussen de scènes kun je genieten van een culinair driegangendiner. Chefs bereiden en serveren ter plekke kleurrijke en smakelijke gerechten waarin de groenten van de aangrenzende akkers de hoofdrol spelen.

Proef de rijke smaken van de nazomer terwijl je uitkijkt op het boerenerf.

 

DATA

Vrijdag 27 september t/m zaterdag 12 oktober 2024

TIJD

Aanvang om 18:00 uur, einde om 20:45 uur

LOCATIE

Boerderij Landzicht Biologisch
Broekseweg 2A, 3291 LA Strijen

TICKETPRIJS

€49,50 (incl. culinair driegangendiner, excl. drankjes)

LET OP: De kaartverkoop loopt níet via onze boerderij maar gaat via Grondproeven.
Voor meer info en vragen www.grondproeven.nl
Naar de speellijst en kaartverkoop www.grondproeven.nl/speellijst/

Foto’s: Marcel Molle en Moon Saris

abonnees

Benieuwd wat onze abonnees vinden?