Kom bloemen plukken in onze biologische bloemenpluktuin

Beeldmerk landbloemen

Op onze boerderij telen we naast heel veel verschillende groenten ook eenjarige bloemen. De schoonheid van de bloemen willen we delen met jou! We heten je graag welkom op onze boerderij.

Rondleidingen en bloemen plukken

Kom leren van Mees over biologisch telen, over het belang van biodiversiteit, het belang van de support van abonnees voor onze boerderij en nog meer.
Geniet van de bloementuin en/of pluk een mooi boeket.

Je bent welkom op vastgestelde data. Voor 2023 zijn de data nu nog niet bekend. We houden je via de nieuwsbrief, onze socials en via deze pagina natuurlijk op de hoogte.

Graag tot ziens!

Floor, Mees en Ageeth

Bloementuin kind
Zonnebloem
Boeket
Dahlias
Plukkers

Hoe werkt het?

In de wagenkeet ontvang je een snoeischaar (of je neemt je eigen snoeischaar/mesje mee) en via de kruidentuin, over het bruggetje, kom je in de bloemenpluktuin. Wandel rond en pluk als je dat wilt een boeket. Terug in de wagenkeet kun je betalen.

Een handboeket kost €8,50, een groter landboeket kost €12,50. Een kinderhandboeket kost €3,50.

Blijf gerust nog even nagenieten, er is koffie, thee en appelsap (vaak met iets lekkers erbij) verkrijgbaar.

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een cadeaubon voor een zelf te plukken boeket?

Mail ons, wij sturen je dan per e-mail een cadeaubon voor een landboeket van € 12,50.

Bloemenplukken
Bloemen vlinder
Bloemenbak
Zomerfeest
Zonnebloem zon

Slowflowers

Sinds juni 2019 zijn we aangesloten bij slowflowers.nl. Slowflowers Nederland verbindt telers, bloemisten, ateliers en consumenten met elkaar, zodat biologische (SKAL gecertificeerd) bloemen, biologisch dynamische (SKAL + Demeter gecertificeerd) bloemen en slowflowers (geen officiële certificering) in Nederland beter vindbaar, zichtbaar en begrepen worden.

Steeds duidelijker wordt hoeveel chemicaliën de teelt van bloemen kost. Tijd voor een tegenbeweging: let’s start a slowflower movement!