Zomerfeest, (open dag) zaterdag 31 augustus 2019

Wat jammer, je hebt het zomerfeest 2019 gemist. Het was een hartverwarmende dag, met heel veel enthousiaste, relaxte bezoekers, boeiende rondleidingen, een inspirerende lezing, mooie kramen, verrassende workshops, sfeervolle muziek, heel veel bloemenpracht en last but not least de warmte van de zon! Hieronder lees je nog de aankondiging.

Kom ervaren, proeven én genieten!

Misschien ben je abonnee of (nog) niet, maar als je alles te weten wilt komen over biologisch telen, over boerderij Landzicht en kennis wilt maken met de mensen die op Landzicht werken, kom dan naar het zomerfeest (open dag). Waarom?
Nou… Biologische boerderij Landzicht is een best bijzondere boerderij.  Dankzij de verbinding met de abonnees is het mogelijk om biologisch, kleinschalig te telen te midden van een levendige biodiversiteit en dat laten we je graag tijdens het zomerfeest zien en beleven. 

Ga mee met de rondleidingen over het land verzorgd door de boeren Mees en Floor. Of maak kennis met Ageeth die je alles kan vertellen over het groentenabonnement, de kruiden- en bloemenpluktuin. Met hulp van alle medewerkers en vrijwilligers toveren we het erf, de schuren en de boomgaard tijdens deze dag om tot een feestelijke locatie. Ervaar de plek, proef de lekkerste biologische producten, doe mee met de activiteiten, geniet van de muziek en blijf zo lang je wilt.

Michaël Wilde, 13 uur, mis het niet!

In het bijzonder nodigen we je uit om te komen luisteren naar Michaël Wilde (Eosta), een spreker met een missie. Als manager duurzaamheid en communicatie van het groente- en fruitconcern Eosta wil hij de anonimiteit uit de keten halen. Hij neemt je mee langs de grote trends en vraagstukken rondom duurzaamheid, landbouw en voeding en laat zien hoe biologische landbouw (en ook het groentenabonnement) een onderdeel is van de oplossing. Daar wil je bij zijn, 13.00 uur is de planning!

Doe mee met de activiteiten en workshops, rust even uit met koffie, thee, lekkers of geniet van een 100% plantaardige lunch van Jack Bean, ga langs de vele, leuke en inspirerende kramen op de markt en geniet van de muziek!

Bekijk het fotoverslag.

Datum

31 augustus 2019
Verlopen!

Tijd

10:00 - 17:00

Locatie

Landzicht Biologisch
Broekseweg 2a
Categorie

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 11 =