Meld u aan voor onze nieuwsbrief

zomerfeest 2013 282.JPG
Landzicht biologisch groentenabonnement

Voedsel van de toekomst

 

Dat we onze boerderij met veel oog voor diversiteit hebben ingericht is niet zonder reden. Wij gaan er van uit dat alles wat leeft een dynamisch geheel vormt met elkaar en dus merkbaar of niet een invloed heeft op elkaar. De veelheid van soorten op onze boerderij zorgt naar onze mening voor een vitaliteit die u niet zult aantreffen in een monocultuur zoals op vele, ook biologische, boerderijen het geval is. Optimistisch bekeken gaan we er van uit dat de mens van de toekomst veel sterker de behoefte zal voelen zich te voeden met “diversiteit”.  Wie weet komt er nog eens een keurmerk voor……… en zullen er onderzoeken komen die uitwijzen dat de vitaliteit/levenskracht groeit naarmate de diversiteit toeneemt.

Inefficiënt? Jazeker, maar zeer waardevol voor onze toekomst!

De wereld voeden? Geen probleem; met groenten in de hoofdrol kunnen we op deze manier alleen al met de beschikbare grond in Nederland 40 miljoen mensen voeden. 


We willen graag onze boerderij, een stukje aarde, zo inrichten dat het mogelijk is om het dynamische geheel te ervaren. Zorg voor de aarde, de planten, de dieren en de mensen  als één geheel levert  voeding voor de toekomst, en die voeding leveren wij nu al! De stap om de aarde te laten geven wat ze te bieden heeft is mede door onze abonnees mogelijk gemaakt; doordat zij wekelijks onze groenten afnemen is het zorgen voor natuurwaarden, die niet rendabel maar wel noodzakelijk zijn, mogelijk. Een vruchtbare samenwerking waar wij hen zeer dankbaar voor zijn.
We heten u graag welkom op onze boerderij en/of als abonnee! 

Vorige pagina

Volg ons op facebook en twitter

Powered by HVMP Internet Marketing
Vormgeving en illustraties: Janna Kool