Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Bio Kultura.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bio Kultura, afhaalpunt, bestellen uiterlijk 10 november 2017

Is uw tuin al winterklaar? Misschien wilt u de bodem nog verbeteren met biologische tuinaarde of mestcompost? Bestel dan snel!

In het voor- en najaar zijn we afhaalpunt voor BIO KULTURA producten. Vooraf bestellen is noodzakelijk. Uiterlijk 10 november 2017 moet uw bestelling voor het najaar bij ons binnen zijn. Mail uw bestelling naar info@groentenabonnement.nl 

Wij sturen een bevestiging van uw bestelling en spreken dan gelijk met u af wanneer u de bestelling kunt afhalen.

Hieronder staat een beschrijving van de producten en hun prijzen.

U ontvangt 10 % korting op de verkoopprijzen van BIO-Kultura! 

 

Een gezonde bodem als basis!

Een gezonde bodem staat aan de basis van iedere sier- en moestuin. De bodem is immers ‘het huis’ van de plant. En deze moet goed verzorgd worden. Een actief bodemleven met voldoende schimmels en bacteriën zijn van groot belang. Ook een goede bodemstructuur met een goede waterhuishouding zijn belangrijke aspecten. Voeding van de plant moet langzaam werken en langdurig beschikbaar zijn. Het succes van de plant begint ondergronds. Met de wortels stevig in een gezonde bodem. Met de drie-eenheid biologische Potgrond, Tuinaarde en Mestcompost kun je het gehele jaar aan de slag in de tuin. De producten zijn op eigen kwekerij ontwikkeld, met daarbij de bovenbeschreven elementen als uitgangspunt.

 

Biologische Tuinaarde

De biologische tuinaarde van Bio-Kultura is een hoogwaardig product op basis van verschillende soorten compost. De tuinaarde heeft een hoge toevoeging van biologische organische mest en is dan ook rijk aan voeding, sporenelementen en stimuleert het bodemleven en de waterhuishouding. Waarom is deze tuinaarde anders dan andere soorten tuinaarde? Wij vinden dat als je borders, plantbedden, bakken of plantgaten wilt opvullen of ophogen, je hiervoor een hoogwaardige grond moet gebruiken. Samengesteld uit verschillende soorten compost. De perfecte basis voor het opstarten van de moestuin.

Zak van 20 liter € 4,75 voor u € 4,25
Zak van 40 liter € 6,75 voor u € 6,05

Biologische Organische Mestcompost

De biologische organische mestcompost is de basisbemesting voor een heel jaar. De compost is zeer geschikt voor de border, rozen en hortensia's en eventueel hagen (taxus, beuk, liguster, etc.). Het gebruik van deze mestcompost kan het gehele jaar, maar verwerkt het mooiste in de periode november tot en met april. Het is een basisch product en is dus niet geschikt voor zuurminnende planten zoals Rhododendron en Coniferen.

Zak van 40 liter € 6,25 voor u € 5,60

Biologische Potgrond

De biologische potgrond van Bio-Kultura bestaat puur en alleen uit organische grondstoffen. De hoofdbestanddelen zijn; biologische organische mestcompost, kokosvezels, boomschors-compost, een plantaardige voedingskorrel, vulkanisch steenstof (vele mineralen en spoorelementen) en veenmos. Het tuinturf (laagveen) gehalte, dat in de meeste potgronden het hoofdbestanddeel is, is om ecologische redenen vervangen. Ook van bloedmeel, beendermeel en verenmeel  maken we bewust geen gebruik als goedkope (en niet-biologisch) voedingsstof.

Zak van 20 liter € 5,50, voor u € 4,95
Zak van 40 liter € 8,00 voor u € 7,20

 

Voor meer informatie over Bio Kultura kunt u natuurlijk de site bekijken: BIOKultura.nl

 

 

 

 

Vorige pagina

Volg ons op facebook en twitter

Powered by HVMP Internet Marketing
Vormgeving en illustraties: Janna Kool