Rabarberspecial
Met rabarber kun je naast de bekende zoete bereidingen ook hartige gerechten maken. We hebben onze favoriete recepten voor je...
Bomen in bloei
De hoogstamboomgaard staat weer in bloei! Waar vaak eerst de peer begint, waarna de kers volgt en als laatste de appelbomen gaan...
Snoeien van de boomgaard
Het jaarlijkse snoeien van onze boomgaard is weer gebeurd. Frank van Acht (Het Groene Genoegen) kwam met drie man sterk onze...
Recepten van Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in de kookboeken te vinden. Zij bedenken...
Tien Kookt
Najaar 2024 speelde de culinaire muziekvoorstelling Grondproeven op onze boerderij. Zo leerden wij Tineke de Lange kennen. Zij...
Aan de slag!
Nu de dagen beginnen te lengen en de zon af en toe doorbreekt, begint het bij ons op de boerderij te kriebelen. We staan te...
Flower sprouts
We starten het jaar met een vers, biologisch groentenpakket! Deze week (8, 9 en 10 januari 2025) oogsten we flower sprouts, een...
Spruitenk(r)op
Nieuw in ons biologische groentenpakket is naast de spruitjes op stam, de spruitenkop. Dat is de kop van de stam waaraan de...