Nieuws van het land

Blijf op de hoogte, meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram. Ben je abonnee? Dan ontvang je automatisch onze nieuwsbrief.

Rabarberspecial

Met rabarber kun je naast de bekende zoete bereidingen ook hartige gerechten maken. We hebben onze favoriete recepten voor je...

Lees meer

Bomen in bloei

De hoogstamboomgaard staat weer in bloei! Waar vaak eerst de peer begint, waarna de kers volgt en als laatste de appelbomen gaan...

Lees meer

Tien Kookt

Najaar 2024 speelde de culinaire muziekvoorstelling Grondproeven op onze boerderij. Zo leerden wij Tineke de Lange kennen. Zij...

Lees meer

Aan de slag!

Nu de dagen beginnen te lengen en de zon af en toe doorbreekt, begint het bij ons op de boerderij te kriebelen. We staan te...

Lees meer

Flower sprouts

We starten het jaar met een vers, biologisch groentenpakket! Deze week (8, 9 en 10 januari 2025) oogsten we flower sprouts, een...

Lees meer

Spruitenk(r)op

Nieuw in ons biologische groentenpakket is naast de spruitjes op stam, de spruitenkop. Dat is de kop van de stam waaraan de...

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrieven archief