Nieuws

Blijf op de hoogte, meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram. Ben je abonnee? Dan ontvang je automatisch onze nieuwsbrief.

Kerstrecepten

Kerstrecepten

Onze dochter Vivian en haar man Barry zijn weer heerlijk aan het kokkerellen geweest en hebben diverse bijgerechtjes verzonnen...

Lees meer
Winter

Winter

Het is winter. Op het land worden de winterkolen als laatste gewas geoogst. Het wordt stiller en stiller in de polder. De...

Lees meer
Spelt zaaien

Spelt zaaien

Op het land waar groenbemester en suikermais stond, hebben we spelt gezaaid. We hopen de spelt zomer 2022 te oogsten, zodat we...

Lees meer
Palmkool

Palmkool

Het is weer tijd voor palmkool! De palmkool of zwarte kool is van oorsprong een delicatesse uit Italië. Hij wordt ook wel Cavolo...

Lees meer
Wisseling seizoenen

Wisseling seizoenen

De walnoten beginnen te vallen, de bladeren verkleuren en er zijn flinke regenbuien.  De herfst heeft zijn intrede gedaan. Het...

Lees meer
Nu ook in Den Haag!

Nu ook in Den Haag!

We zijn gestart in Den Haag! Ons biologisch groentenabonnement haal je nu ook op bij Biologisch Vleesch Atelier De Groene Weg by...

Lees meer
Bloemenpluktuin open

Bloemenpluktuin open

Zaterdag 28 en zondag 29 augustus is onze biologische bloemenpluktuin open! Kom genieten en plukken tussen 11 en 17 uur. Er is...

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrieven archief