Persoonlijk contact, verbinding boer en abonnee

Bijna 25 jaar geleden zijn we op onze biologische boerderij gestart met het telen van groenten speciaal voor abonnees.

Verbinding boer en abonnee

We wilden onze biologische manier van werken verder uitdragen en onze mooie, verse producten verbinden met de consument.

Onze producten komen met het groentenabonnement via afhaaladressen rechtstreeks en betaalbaar bij onze abonnees. Op deze manier doorbreken we een stuk anonimiteit in de voedselketen. Boer en consument kennen elkaar weer!

De verbinding tussen de boerderij en de abonnees komt ook tot uiting in het programma Welkom bij de boer! Tijdens dit programma kunnen de abonnees de boerderij zelf komen ervaren. Zo helpen onze abonnees bijv. met klus- en plantdagen. We organiseren rondleidingen, kersen- of bloemenplukdagen, een zomerfeest (open dag) of andere evenementen. Welkom, we ontmoeten je graag!

Persoonlijk contact

Met nieuwsbrieven en activiteiten op locatie houden we onze abonnees op de hoogte van het reilen en zeilen op de boerderij en is er een warme band ontstaan. Niet langer zijn wij afhankelijk van de anonieme markt en de daarbij behorende ondoorzichtige prijsopbouw.

Het abonnement biedt afzetgarantie en een eerlijke prijs, voor zowel de abonnee als voor de boer. Deze garantie maakt het mogelijk om onze boerderij op een veelzijdige manier te blijven ontwikkelen en dat willen we graag.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief