Pittig gebakken spitskool*

Bereidingswijze

Snijd de schoongemaakte ui in kleine stukjes. Haal de zaadjes uit het stukje peper en snijd het pepertje heel fijn. Snijd de spitskool in smalle reepjes. Verhit de olie in een wok en bak hierin op hoog vuur de uisnippers, de stukjes peper en de spitskoolreepjes gedurende 5 minuten. Strooi het kerriepoeder erover en laat het 1 minuut meebakken. Giet de kokosmelk en de ketjap bij de groenten, warm goed door en dien warm op.

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1/2 rode peper
  • 600 gr spitskool
  • 2 el olie
  • 2 tl kerriepoeder
  • 1 dl kokosmelk
  • 2 el ketjap
  • 1 ui 1/2 rode peper 600 gr spitskool 2 el olie 2 tl kerriepoeder 1 dl kokosmelk 2 el ketjap