Wortelpakketje uit de oven

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220°C. Scheur ongeveer anderhalve meter aluminiumfolie af en vouw dat dubbel zodat het twee keer zo dik en twee keer zo sterk wordt. Leg alle ingrediënten, behalve de wijn en zout en peper, in het midden van het stuk folie. Vouw de zijkanten omhoog en giet de wijn in het pakket. Voeg zout en peper toe. Prop het folie in elkaar zodat het pakket ook van boven dicht is. Doe het pakketje in de voorverwarmde oven en bak ongeveer 45 minuten tot de wortelen zacht zijn.

Ingrediënten

  • 500 gr wortelen, in schuine schijven gesneden
  • 1 1/2 tl komijnzaad, geplet
  • 1 handvol verse tijmblaadjes
  • 4 klonten boter
  • 1 glas Chardonnay
  • zout en zwarte peper uit de molen
  • 500 gr wortelen, in schuine schijven gesneden 1 1/2 tl komijnzaad, geplet 1 handvol verse tijmblaadjes 4 klonten boter 1 glas Chardonnay zout en zwarte peper uit de molen