Kaasomelet met champignons*

Bereidingswijze

Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Klop in een kom de eieren los met de melk en roer er wat peper, zout en geraspte kaas door. Verhit de 1 eetlepel olie in een wok en roerbak hierin de champignons en uien 5 minuten. Verhit de rest van de olie in een koekenpan, giet hierin het eimengsel en bak er een omelet van. Leg de omelet op een schaal. Roer de azijn, peterselie, wat peper en zout door de champignons en schep dit op de omelet. Klap de omelet dubbel.

Ingrediënten

  • 400 gr kastanjechampignons
  • 2 uien, in dunne ringen
  • 6 eieren
  • 1 dl melk
  • 100 gr geraspte kaas
  • 1 el azijn
  • 2 el gehakte peterselie
  • 2 el olijfolie
  • zout en peper
  • 400 gr kastanjechampignons 2 uien, in dunne ringen 6 eieren 1 dl melk 100 gr geraspte kaas 1 el azijn 2 el gehakte peterselie 2 el olijfolie zout en peper