Geitenkaasdressing*

Bereidingswijze

Klop alle ingrediënten door elkaar, of meng kort in de keukenmachine, tot alles goed glad is. Roer er wat warm water door (2-3 eetlepels) om een niet te dikke dressing te krijgen. Het water kan achterwege blijven als het een dip moet worden. Breng op smaak met zout en peper. De dressing kan goed afgedekt zeker 1 dag in de koelkast worden bewaard.

Ingrediënten

  • 150 gram zachte geitenkaas
  • 60 ml karnemelk
  • 2 theelepels witte wijnazijn
  • 1 theelepel fijngehakte tijmblaadjes
  • 1 theelepel fijngeraspte citroenschil
  • 1 theelepel citroensap
  • 1 eetlepel fijngehakte bladpeterselie
  • 150 gram zachte geitenkaas 60 ml karnemelk 2 theelepels witte wijnazijn 1 theelepel fijngehakte tijmblaadjes 1 theelepel fijngeraspte citroenschil 1 theelepel citroensap 1 eetlepel fijngehakte bladpeterselie