Speltpasta met courgettesaus en vegetarische balletjes

Bereidingswijze

Bak de balletjes en houd ze warm in de oven op een lage stand. Kook de pasta in ruim kokend water in 6-8 minuten gaar en giet af. Bak voor de saus de knoflook en peper zachtjes 1 minuut in de olie. Voeg de courgette toe en bak het nog 4 minuten tot de courgette gaar is. Voeg tenslotte de Parmezaan toe en breng op smaak met zout en peper. Schep de saus door de pasta en leg de balletjes er bovenop.

Ingrediënten

  • 400 gr vegetarische balletjes
  • 280 gr speltpasta
  • 2 tenen knoflook, geperst
  • 1 rode peper, fijngehakt
  • 8 el olijfolie
  • 2 courgettes, geraspt
  • 60 gr Parmezaanse kaas
  • zout en peper
  • 400 gr vegetarische balletjes 280 gr speltpasta 2 tenen knoflook, geperst 1 rode peper, fijngehakt 8 el olijfolie 2 courgettes, geraspt 60 gr Parmezaanse kaas zout en peper