Avocadotoast met rode rettich

Bereidingswijze

Rooster je boterhammen in een broodrooster goudbruin en knapperig. Halveer de avocado en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees eruit en doe in een kommetje. Voeg de olijfolie en limoensap toe. Prak de avocado met een vork tot een puree. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de rettich in dunne ronde plakjes. Besmeer je boterhammen rijkelijk met de avocadopuree. Leg de plakjes rettich erop. Druppel er nog wat olijfolie en limoensap over. Garneer met tuinkers of korianderblaadjes. Gezond smullen!

Ingrediënten

  • Lunchgerecht 1-2 personen:
  • 1 rijpe avocado
  • 1,5 el limoensap
  • 1 el olijfolie
  • ½ rode rettich
  • een beetje tuinkers of koriander
  • zout en peper
  • Lunchgerecht 1-2 personen: 1 rijpe avocado 1,5 el limoensap 1 el olijfolie ½ rode rettich een beetje tuinkers of koriander zout en peper