Guacamole

Bereidingswijze

Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees eruit. Hak het vruchtvlees grof en doe in een kom. Snijd de ui, peper en tomaat in fijne blokjes en voeg toe aan de kom met avocado. Hak de koriander en voeg ook toe. Knijp de limoen erover uit en voeg de olijfolie toe. Prak het geheel tot een grove, smeuïge saus die niet helemaal glad hoeft te zijn, dus prak niet té fanatiek door. Breng op smaak en garneer met nog wat koriander.

Ingrediënten

  • 2 rijpe avocado’s
  • 2 tomaten
  • 1 rode peper
  • ½ rode ui
  • 1 limoen (of 2 als ze niet zo sappig zijn)
  • eventueel 10 gr koriander
  • 1 el olijfolie
  • zout en peper
  • 2 rijpe avocado’s 2 tomaten 1 rode peper ½ rode ui 1 limoen (of 2 als ze niet zo sappig zijn) eventueel 10 gr koriander 1 el olijfolie zout en peper