Aziatische peersalade

Bereidingswijze

Snijd de peren, bleekselderij, peper, gember en lente-uien in dunne reepjes. Hak de koriander fijn. Meng alle ingrediënten door elkaar in een kommetje en breng op smaak met een beetje zout en peper.

Ingrediënten

  • Bijgerecht 2-3 personen:
  • 2 stengels bleekselderij of ½ komkommer
  • ½ rode peper
  • 2 cm gember
  • 2 lente-uien of 1 kleine rode ui
  • 2 el korianderblaadjes
  • sap van ½ limoen
  • 1 el rijstazijn
  • zout en peper
  • Bijgerecht 2-3 personen: 2 Nashi of andere stevige peren 2 stengels bleekselderij of ½ komkommer ½ rode peper 2 cm gember 2 lente-uien of 1 kleine rode ui 2 el korianderblaadjes sap van ½ limoen 1 el rijstazijn zout en peper