Omelet met aubergine, blauwe kaas en honing

Bereidingswijze

Snijd de aubergine in blokjes. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak hierin de aubergine tot ze zacht en gaar is. Breng op smaak met zout en peper. Schep de aubergine uit de pan. Verhit de andere eetlepel olie in dezelfde koekenpan op middelhoog vuur. Breek de eieren boven een kommetje en klop ze door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak toe. Giet de eieren in de pan. Verdeel de aubergine erover en brokkel de blauwe kaas erover. Bestrooi met een snufje chilivlokken. Dek de pan af en laat de omelet in ongeveer 5 minuten gaar worden. Haal het deksel van de pan, schenk de honing over de omelet en serveer direct.

Ingrediënten

Ontbijt- of lunchgerecht 1 persoon:

2 eieren
2 el olie
½ aubergine
25 gr blauwe kaas
1 el honing
snufje chilivlokken
zout en peper