Gebakken radijsjes met walnoten en dadels

Bereidingswijze

Snijd de radijsjes los van de blaadjes. Halveer de radijsjes in de lengte. Verhit de olie in een koekenpan op redelijk hoog vuur. Bak de radijsjes ongeveer 4 minuten per kant. Snijd de walnoten en dadels grof. Voeg de boter, walnoten en dadels toe aan de pan en roerbak 2 minuten. Voeg dan de radijsbladeren, honing en azijn toe en bak nog 1 minuut. Breng op smaak met zout en peper en serveer direct.

Ingrediënten

  • Klein bijgerecht 2 personen: 1 bos radijs
  • 5 gedroogde dadels
  • 50 gr walnoten
  • 1 el honing
  • 1 el rode wijnazijn
  • 1 el olijfolie
  • 1 el boter
  • zout en peper
  • Klein bijgerecht 2 personen: 1 bos radijs 5 gedroogde dadels 50 gr walnoten 1 el honing 1 el rode wijnazijn 1 el olijfolie 1 el boter zout en peper