'Sub of the day': broodje met worst, paprika en uien

Bereidingswijze

Bereid de worsten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een pan. Snijd de ui in halve ringen. Fruit de ui op een middelmatig vuur 5 minuten. Snijd ondertussen de paprika in reepjes. Voeg die na 5 minuten toe aan de pan, samen met de suiker, Italiaanse kruiden en het paprikapoeder. Fruit 1 minuut. Voeg een scheutje water toe en roerbak de groenten ongeveer 10 minuten tot ze zacht zijn. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de broodjes open en besmeer ze met mosterd. Halveer de gare worstjes. Schep het ui-paprikamengsel op de broodjes en leg de worst erop. Serveer direct, het best op de bank met het bord op schoot.

Ingrediënten

  • 2 kleine baguettes 2 verse braadworsten
  • 2 el olie
  • 1 grote ui
  • 1 puntpaprika
  • 1 tl kristalsuiker
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 el mosterd
  • zout en peper
  • Lunch- of bijgerecht 2 personen: 2 kleine baguettes 2 verse braadworsten 2 el olie 1 grote ui 1 puntpaprika 1 tl kristalsuiker 1 tl Italiaanse kruiden 1 tl paprikapoeder 1 el mosterd zout en peper