Oesterzwamshoarma

Bereidingswijze

Bereid de pita's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd of scheur de oesterzwammen in dunne reepjes. Verhit de olie in een koekenpan op hoog vuur. Roerbak de oesterzwammen 2 minuten. Voeg alle specerijen toe en roerbak nog 2-3 minuten tot de oesterzwammen beetgaar zijn. Breng op smaak met zout en peper.
Serveer de oesterzwamshoarma met de pita's en je garnituur naar keuze.

Ingrediënten

Hoofdgerecht 4 personen:

400 gr oesterzwammen
1 el olijfolie
2 tl komijnpoeder
1 tl korianderpoeder
1 volle tl gerookt paprikapoeder
1 tl knoflookpoeder
flinke snuf chilivlokken
4 pita's (pitabroodjes)
Voor erbij: knoflooksaus, plakjes tomaat en komkommer, slabladeren, dunne uienringen, peterselie
zout en peper