Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de champignons in dikke plakken. Giet de kikkererwten af en spoel ze om. Spreid de champignons en kikkererwten uit over een bakplaat. Sprenkel er 2 eetlepels olijfolie, balsamicoazijn, za’atar en chilivlokken over. Breng op smaak met zout en peper. Rooster 25 minuten in de oven tot de champignons gaar zijn en de kikkererwten knapperig.Breng ondertussen 120 ml water aan de kook. Giet de bulghur erbij, dek de pan af, zet het vuur uit en laat 15 minuten staan tot de bulghur gaar is. Roer de bulghur los met een vork. Breng op smaak met een eetlepel citroensap, olijfolie, zout en peper. Schep de warme kikkererwten en champignons erdoor. Snijd de peterselie fijn en voeg toe. Verkruimel de feta en meng erdoor. Serveer direct, want (lauw)warm is dit gerecht het lekkerst.