Geroosterde rabarber met burrata

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de rabarber in stukken van 5 centimeter. Leg ze in een enkele laag in een ovenschaal. Voeg de rasp en het sap van de halve sinaasappel toe. Schenk de honing erover. Strooi de tijmblaadjes erover. (Als je echt niet van zuur houdt, kun je nog 1-2 eetlepels suiker over de rabarber strooien). Meng alles door elkaar. Rooster de rabarber 15-20 minuten in de oven tot de rabarber nét zacht is en nog niet uit elkaar valt. Breek de burrata in grove stukken en leg op een serveerschaal. Verdeel de rabarber erover en strooi de dukkah erover. Serveer met stukken focacciabrood erbij.  

Ingrediënten

Borrelhap of voorgerecht 3-4 personen:

400 gr rabarber
1 bol burrata of mozzarella van goede kwaliteit
½ sinaasappel
2 takjes tijm
4 el honing
1 el dukkah (zie recept op onze website of koop het kant-en-klaar)
1 focacciabrood