Privacy statement

Algemeen

In dit privacy statement geeft Landzicht biologisch groentenabonnement informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Landzicht biologisch groentenabonnement, gevestigd aan de Broekseweg 2a, 3291 LA Strijen, en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 69056552 Landzicht biologisch groentenabonnement is bereikbaar via telefoon 06-14110152 en per e-mail: info@groentenabonnement.nl.

Landzicht biologisch groentenabonnement is de verwerkingsverantwoordelijke ten aanzien van de persoonsgegevens die via de website www.groentenabonnement.nl en e-mail worden verkregen of gegenereerd. Daarnaast worden gegevens over jouw activiteiten op onze website- internetbrowser en apparaattype verwerkt.

Dit privacy statement geldt voor de bezoekers van de website van Landzicht biologisch groentenabonnement, de gebruikers van de apps van Landzicht biologisch groentenabonnement, de klanten van Landzicht biologisch groentenabonnement en hun relaties, de bezoekers van evenementen van Landzicht biologisch groentenabonnement en verder alle personen van wie Landzicht biologisch groentenabonnement persoonsgegevens verwerkt met uitzondering van personen die werkzaam zijn bij Landzicht biologisch groentenabonnement.

  1. Persoonsgegevens

De persoonsgegevens die door Landzicht biologisch groentenabonnement worden verwerkt zijn (a) persoonsgegevens die u via de website www.groentenabonnement.nl, e-mail, sms, apps of op andere wijze direct of indirect heeft doorgegeven, (b) persoonsgegevens die worden gegenereerd door het ontvangen van door ons verzonden elektronische berichten of uw gebruik van de website www.groentenabonnement.nl , apps of daarmee vergelijkbare toepassingen.

Voorbeelden van persoonsgegevens die u aan ons verstrekt zijn: voornaam, achternaam, adres, postcode en plaats, e-mailadres en telefoonnummer.

Voorbeelden van persoonsgegevens die worden gegenereerd zijn: IP-adres, surf gedrag en andere gegevens over het gebruik van deze website.

  1. Gebruik van persoonsgegevens

Landzicht biologisch groentenabonnement gebruikt de persoonsgegevens voor verschillende doeleinden die wij hieronder beschrijven:

Voor het leveren van groentenabonnementen aan personen die zich via de website www.groentenabonnement.nl hebben aangemeld.

Voor het sturen van een e-mailnieuwsbrief betreffende het groentenabonnement.

  1. Inschakeling van derden

Landzicht biologisch groentenabonnement heeft voor het verwerken van uw persoonsgegevens 2makeITwork,  Ziedewij 5, 2991 LA Barendrecht, ingeschakeld, die uitsluitend in opdracht van Landzicht biologisch groentenabonnement persoonsgegevens verwerkt. Landzicht biologisch groentenabonnement heeft met 2makeITwork een verwerkersovereenkomst afgesloten. 

Landzicht biologisch groentenabonnement heeft voor het verwerken van uw persoonsgegevens Friscat, Cathy van den Berg  ingeschakeld die uitsluitend in opdracht van Landzicht biologisch groentenabonnement persoonsgegevens verwerkt. Landzicht biologisch groentenabonnement heeft met Friscat een verwerkersovereenkomst afgesloten. 

  1. Doorgifte buiten de (Europese Economische Ruimte) EER

De Verenigde Staten: The Rocket Science Group LLC (MailChimp)

  1. Cookies

Deze website van Landzicht biologisch groentenabonnement maakt gebruik van zogenaamde functionele en analytische ‘cookies’. Cookies zijn kleine (tekst)bestanden die bij bezoek aan een website op uw computer, tablet of smartphone worden opgeslagen.

De functionele cookies worden gebruikt om de website www.groentenabonnement.nl optimaal te laten functioneren. De analytische cookies worden gebruikt om statistieken bij te houden over het gebruik van onze website. Landzicht biologisch groentenabonnement gebruikt hiervoor Google Analytics van Google, Inc. Landzicht biologisch groentenabonnement heeft Google Analytics cookies ‘privacy vriendelijk’ ingesteld, in lijn met de handleiding hierover van de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit betekent dat de gegevens die met Google Analytics worden verzameld, zo veel mogelijk zijn geanonimiseerd en dat Google uw volledige IP-adres nooit zal verwerken, maar altijd het laatste octet van uw IP-adres maskeren. Google gebruikt de verzamelde gegevens niet voor eigen doeleinden want Landzicht biologisch groentenabonnement heeft geen toestemming aan Google gegeven om de verzamelde gegevens daarvoor te gebruiken. Landzicht biologisch groentenabonnement maakt voorts geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies. De verzamelde gegevens worden door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Hiervoor is een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google, Inc. Lees voor meer informatie het privacybeleid van Google Analytics. U kunt cookies ook uitschakelen door in de instellingen van uw browser alle of slechts bepaalde cookies te weigeren. Houd u er rekening mee dat wanneer u bepaalde cookies niet accepteert, u bepaalde functionaliteiten van de website niet kunt gebruiken en het gebruiksgemak van de website beperkt wordt.

  1. Wijziging/verwijdering van persoonsgegevens / Klachten

7.1. Iedere persoon heeft recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van zijn of haar persoonsgegevens. Indien een betrokkene van een van deze rechten gebruik wil maken, of indien de betrokkene vragen heeft over dit Privacy statement kan de betrokkene Landzicht biologisch groentenabonnement bereiken via telefoon 06-14110152 en per e-mail: info@groentenabonnement.nl

7.2. Ontvangers van nieuwsbrieven kunnen zich afmelden door onder de nieuwsbrief op uitschrijven te klikken.

7.3. Als u een klacht heeft over hoe Landzicht biologisch groentenabonnement uw persoonsgegevens verwerkt, dan kunt u contact met Landzicht biologisch groentenabonnement opnemen door een mail te sturen naar info@groentenabonnement of te bellen met 06-14110152. Indien dat niet leidt tot een oplossing dan kunt u altijd contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens (www.acm.nl/nl).

  1. Bewaartermijn

8.1. Landzicht biologisch groentenabonnement bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de bovengenoemde doeleinden of zolang als nodig om te voldoen aan wet- en regelgeving.

  1. Beveiliging

9.1. Landzicht biologisch groentenabonnement heeft in de verwerkersovereenkomst met derde partijen technische en organisatorische maatregelen vastgelegd om persoonsgegevens van Gebruikers te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking.

  1. Wijzigingen in het Privacy statement

10.1. Landzicht biologisch groentenabonnement behoudt zich het recht voor dit Privacy statement aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina bekend worden gemaakt. Landzicht biologisch groentenabonnement adviseert de betrokkenen dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd. Het huidige privacy statement is bijgewerkt op 27 januari 2021.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief