Wat abonnees zeggen

Regelmatig ontvangen wij leuke reacties over ons groentenabonnement van onze klanten.

10 leuke reacties!

Ik kreeg een keer in de winter bij mijn andijvie een recept voor andijvie-pesto. Kort heeft Ageeth verteld over het boekje; ‘Pesto, zo simpel’. Ik heb toen de andijvie-pesto gemaakt, het was een groot succes! Daarna raakte ik zelf ook verslaafd aan allerlei combinaties… toen ook maar het boekje gekocht (inderdaad een aanrader)! Sindsdien een expert in smeersels, wat een heerlijke nieuwe hobby. Bedankt voor de inspiratie Ageeth!

Renata Racolcai

Wij hebben nu een aantal jaar het groentenabonnement. Wat mij opvalt, is dat ik in al die jaren niet meer ziek ben geweest, mijn partner trouwens ook niet. Ben gelukkig vrijwel nooit ziek, maar meestal wel een keer (of soms twee keer) verkouden of een griepje in de winter. Nu helemaal niet meer. Ik geloof echt dat het komt door het gevarieerde en seizoensgebonden eten. Ik ben geen kookwonder en weet nooit wat ik moet kiezen in de winkel, dus dit groentenabonnement is een uitkomst. En dat feitelijk gezonder zijn is echt een mooie bonus! Naast dat het natuurlijk stukken beter smaakt dan het eten van de (super)markt.

Birgit

Het lekkere pakket, vers van het land, de nieuwsbrieven van boer Mees over het wel en wee op de akker, maakt dat we ons verbonden voelen. Zowel met de boerderij als met de seizoenen en dat voelt goed!

Tim en Ada

Vakantie, dan genieten we in Italië van de groenten die daar van het land komen. Maar thuis genieten we van de groenten en het fruit die door jullie met alle liefde geteeld worden. En dat proeven we pas goed als jullie vakantie hebben. Daarom een welgemeend groot compliment. Met onze hartelijke groeten aan jullie allemaal, en speciaal aan Barry en Vivian met hun heerlijke recepten. Dank.

Anita en Coen

Sinds begin februari 2011 doen wij mee met jullie groenteabonnement. En het wordt nu echt tijd dat ik ook jullie laat weten hoeveel plezier we er aan beleven. Ik ben nu ongeveer drie maanden thuis vanwege te lang en te hard en te veel werken. En op deze andere manier met onze maaltijd bezig zijn heeft me zeer geholpen. Niet meer de snelle maaltijden die ik zonder nadenken altijd maar weer maakte, maar met meer aandacht en minder vlees aan de gang. De recepten van Villa Augustus, maar ook de recepten op jullie website zijn naast de groente onmisbaar geworden.

Anne-Marie

Het abonnement bevalt supergoed, erg leuk om ‘gedwongen’ te worden om gerechten te maken met groenten die ik normaal voorbij zou lopen in de supermarkt. Ik ben een hoop aan het ontdekken!

Job den Dulk

Ik wil jullie graag laten weten hoe blij mijn man en ik zijn met jullie groentenabonnement. Het heeft zelfs een beetje ons leven veranderd. Wij kijken iedere week uit naar het pakket (en de recepten) Het voelt alsof we wekelijks een cadeau uit mogen pakken! Vroeger stond ik niet graag in de keuken, nu begin ik soms ’s morgens al. We genieten van, de voor ons, vaak vreemde, nieuwe groenten, en de recepten vind ik geweldig (wat een keus)! Ik ben het zelfs leuk gaan vinden om voor anderen te koken!

Lies

Mijn vriend, dochtertje en ik halen nu enkele maanden het groentepakket op bij Buiten in Rotterdam, en telkens met genoegen. We komen de week precies door met de hoeveelheid groenten van het pakket en zijn mijns inziens beter ‘in het seizoen’ gaan leven.

Iris Tibboel

Ik heb er altijd erg van genoten en was vooral blij met de recepten (de paksoi-misosoep, fantastisch)! Nu verhuis ik naar het buitenland. Bedankt voor alles.

Lena

Wij kijken tussendoor niet op de website wat er in het pakket zit, zo is het iedere week weer een verrassing wat de groenten zijn. We genieten er enorm van.

Renée Kauer

Doe je ook mee?

Bekijk onze pakketten, meld je aan en wie weet plaatsen we hier binnenkort jouw leuke reactie!