Aardpeerchips*
Meer info over Aardpeer

Zo maar een simpele snack. Deze manier van aardpeer roosteren is zo simpel en lekker, je kunt het nauwelijks een recept noemen, want je kunt gewoon doen wat je lekker vindt!

Ingrediënten

Portie aardperen
Olijfolie
Verse peper uit de molen
Zout uit de molen
Gedroogde kruiden naar smaak bijv. rode chilivlokken, oregano/tijm/basilicum, kerrie, ras el hanout

Dit is een recept van Ageeth. Boen de aardperen schoon en snijd ze met schil en al in dunne schijfjes. Leg ze in een anti-aanbak ovenschaal en schenk er olijfolie, maal er zout en peper en strooi er naar smaak kruiden over. Hussel goed door elkaar. Rooster ze in de oven op 200°C ongeveer 15-20 minuten. Afhankelijk van de dikte van de schijfjes iets korter of langer. Roosteren onder de grill kan ook maar let dan goed op dat de schijfjes niet verbranden. Laat de chipjes daarna afkoelen en je hebt een heerlijke snack.  

Ingrediënten

Portie aardperen
Olijfolie
Verse peper uit de molen
Zout uit de molen
Gedroogde kruiden naar smaak bijv. rode chilivlokken, oregano/tijm/basilicum, kerrie, ras el hanout

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?