Appel-druiven-walnootsalade*

Meer info over Appel

Ingrediënten

kropje sla
2 appels
100-150 gram roquefort
24-32 druiven
walnoten
6 el (walnoot)olie
2 el honing
2 el azijn
2 el mosterd
peper en zout

Snijd de appel in dunne plakjes. Verdeel de sla over 4 borden. Leg de appelplakjes erop. Verkruimel er de roquefort over en verdeel de druiven over de borden. Strooi er walnoten naar smaak over. Meng de peper en zout met de azijn en voeg dan de honing, olie en mosterd toe. Goed kloppen tot een mooie dressing ontstaat. Sprenkel de dressing over de salade.

Ingrediënten

kropje sla
2 appels
100-150 gram roquefort
24-32 druiven
walnoten
6 el (walnoot)olie
2 el honing
2 el azijn
2 el mosterd
peper en zout

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?