Dit is een recept van chef-kok Sander Lenselink.
Snijd de aubergines in plakken (in de lengte) en bestrooi ze met zout. Laat even staan. Snipper de uitjes en de knoflook. Snijd de rode peper (mag ook weggelaten worden) in stukjes. Doe olie in een pan met een dikke bodem. Als de olie warm is, de ui/rode peper/knoflook erbij doen. Goed in beweging houden (anders verbrand het), voeg de trassi toe. Voeg als alles begint te ruiken, de tomaten toe. Laat lekker pruttelen. Voeg kokosmelk toe en zet even weg op laag vuur. Spoel de aubergines af en maak tussen papier/keukendoeken droog. Vul een pan met veel zonnebloemolie en frituur de aubergines mooi goudbruin. Laat uitlekken op papier. Voeg dan de aubergines aan de tomatensaus toe en laat het het liefst nog een paar uur pruttelen. Serveer met rijst en een vlees/visgerecht. Indisch eten..het is het lekkerst de dag erna.