Snijd de peren, bleekselderij, peper, gember en lente-uien in dunne reepjes. Hak de koriander fijn. Meng alle ingrediënten door elkaar in een kommetje en breng op smaak met een beetje zout en peper.
Aziatische peersalade
Meer info over Peren
Serveer deze salade bijvoorbeeld bij een gerecht met zoete aardappel, een curry of gegrild varkensvlees.
Ingrediënten
Bijgerecht 2-3 personen:2 Nashi of andere stevige peren
2 stengels bleekselderij of ½ komkommer
½ rode peper
2 cm gember
2 lente-uien of 1 kleine rode ui
2 el korianderblaadjes
sap van ½ limoen
1 el rijstazijn
zout en peper
Ingrediënten
Bijgerecht 2-3 personen:
2 Nashi of andere stevige peren
2 stengels bleekselderij of ½ komkommer
½ rode peper
2 cm gember
2 lente-uien of 1 kleine rode ui
2 el korianderblaadjes
sap van ½ limoen
1 el rijstazijn
zout en peper
2 Nashi of andere stevige peren
2 stengels bleekselderij of ½ komkommer
½ rode peper
2 cm gember
2 lente-uien of 1 kleine rode ui
2 el korianderblaadjes
sap van ½ limoen
1 el rijstazijn
zout en peper
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!