Bananenijs*
Meer info over Banaan

Heel simpel te maken, goed idee als je veel bananen (over) hebt.

 

 

Dit is een recept van abonnee Riekje. Pureer de bananen en doe alle ingrediënten door elkaar. Zet het in de diepvries en roer het elk uur even door (tip: wekker zetten, zodat je het niet vergeet). Na vijf keer roeren nog even in de vriezer en klaar!

Ingrediënten

750 gram bananen
200 poedersuiker (of suikerstroop)
sap van 1 citroen
250 ml slagroom, stijf geslagen
evt. zakje vanillesuiker

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?