Bloemkoolcurry*
Meer info over Bloemkool
Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de tofu. Voeg de aardappels toe en bak ze 3 minuten mee. Roer de currypasta erdoor en bak het even mee. Voeg dan de tomaten, kokosmelk en bloemkoolroosjes toe en breng het geheel aan de kook. Laat de curry ongeveer 15 minuten zachtjes pruttelen tot de bloemkool en aardappelen gaar zijn. Breng het op smaak met zout en strooi er verse koriander over.

Ingrediënten

1 bloemkool, verdeeld in roosjes
3 grote aardappels,geschild en in stukjes
3 el olie
1 pak tofu pittig gekruid of tofu-roerbakblokjes
2 el milde Indiase currypasta
1 blik tomatenblokjes (400 gr)
1 pakje kokosmelk (200 ml)
verse koriander

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?