Rooster de pijnboompitten kort in een droge koekenpan. Kook de broccoli beetgaar in water met een snufje zout en laat uitlekken. Meng er de mozzarella of feta en gedroogde tomatenreepjes door, giet er een scheutje olijfolie over en bestrooi met een beetje kruidenzout en de pijnboompitten. Laat het geheel nog even goed doorwarmen op een laag pitje op het fornuis of in de oven.
Broccoli met mozzarella of feta*
Meer info over Broccoli
Ingrediënten
700 gr broccoli, in stukjeszout
4 zongedroogde tomaten in olijfolie, in fijne reepjes gesneden
2 kleine mozzarellakaasjes of feta, in blokjes gesneden
een scheut olijfolie
kruidenzout
4 el pijnboompitten
Ingrediënten
700 gr broccoli, in stukjes
zout
4 zongedroogde tomaten in olijfolie, in fijne reepjes gesneden
2 kleine mozzarellakaasjes of feta, in blokjes gesneden
een scheut olijfolie
kruidenzout
4 el pijnboompitten
zout
4 zongedroogde tomaten in olijfolie, in fijne reepjes gesneden
2 kleine mozzarellakaasjes of feta, in blokjes gesneden
een scheut olijfolie
kruidenzout
4 el pijnboompitten
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!